divendres, 16 de novembre del 2012

Projecte: "L'entorn del nostre poble"


Avui, divendres 16 de novembre, ha vingut la Roser del Camp d'Aprenentatge de l'Alt Berguedà per fer-nos la primera sessió del projecte que participarem l'alumnat de Cicle Superior. 

Primer de tot, ens ha explicat en què consistirà el projecte. Es veu que es pretén que nosaltres investiguem, descobrim, coneguem i transmetem els trets més rellevants del patrimoni natural, social i cultural de l’entorn del nostre poble. Per tant, al llarg del projecte haurem de realitzar dos tipus de feines:
- Dissenyar un itinerari, que recorri diferents llocs d’interès, i que posteriorment realitzarem a peu amb tot els nens i nenes de l’escola. Aquest itinerari generarà tot un seguit d’informacions (descripció, mapes, perfils, dades, track, fotos i vídeo) les quals publicarem en un bloc i a diverses pàgines d’internet com ara wikiloc, vimeo o geocaching.
- Fer un treball de recerca a partir de diverses fonts (pares, avis, gent del poble, internet, biblioteca, etc.) que pugui complementar la informació i les dades obtingudes durant l’itinerari.  

A més, d’explicar-nos el projecte també ens hem mirat treballs d’anys anteriors i també ens ha comentat que vindran quatre dies més per tal d’ajudar-nos a portar-lo a terme.
Al final de la sessió hem practicat amb les eines TIC ja que hem penjat la nostra fotografia al nostre bloc del projecte. Si voleu visitar-lo aquí us deixem l’adreça:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada