dilluns, 28 de gener del 2013

Projecte de l'entorn


El dia 21 i el 28 de gener van venir els del Camp d’Aprenentatge per portar a terme el Projecte de l’Entorn que fem l’alumnat de Cicle Superior.
Per fer-vos memòria, aquest projecte consisteix en dissenyar un itinerari pel nostre municipi en el qual s’hi treballin aspectes del medi social i/o natural. D’aquesta manera, l’alumnat de Cicle Superior, durant les vacances de Nadal havien de pensar un recorregut i després de tots els treballs presentats en triaríem uns quants. I així va ser, en vam triar tres. Per tant, a la segona sessió del projecte vam comentar i mirar sobre el mapa els diferents recorreguts que havíem escollit. Un cop fet això, vam veure que podíem barrejar els tres itineraris de tal manera que només en quedés un ja que tots tenien punts molt interessants.
El dia 28 de gener hi va haver la tercera sessió del projecte. Aquest dia vam treballar per grupets per marcar els diferents punts de l'itinerari. Per fer-ho vam utilitzar el programa Compe-GPS. Es tractava de marcar els punts i la ruta al mapa per tal que el GPS en pugui guiar el dia de la sortida. Quan vam acabar això, vam sortir al pati i ens van ensenyar el funcionament d'un GPS. Finalment, vam fer dos grups i cada un amb l'ajuda del GPS va haver de buscar unes pinces que havien amagat anteriorment el grup contrari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada